Hautaus- ja Kukkapalvelu Nooalta tilaukset myös verkkokaupasta

14.02.2013

Jyväskylässä toimiva Hautaus- ja Kukkapalvelu Nooa uudisti nettisivunsa ja otti käyttöön verkkokaupan. Kokonaisuus toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Hautaus- ja Kukkapalvelu Nooa toimittaa kukkalaitteet, kimput ja tilakoristeet arkeen ja juhlaan sekä palvelee kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Kukkien osalta asiakkaille haluttiin tarjota entistä laajempaa palvelua, ja yrityksen nettisivu-uudistuksen ollessa ajankohtainen, käyttöön haluttiin ottaa verkkokauppa. NettiTiedon yrityspalvelujärjestelmän avulla verkkokauppa yhdistettiin nettisivuille ja kokonaisuudella räätälöitiin harmoninen ulkoasu.

Hautaus- ja Kukkapalvelu Nooan nettisivustolle valittiin laajan verkkokauppapaketin lisäksi kuusi sisältösivua, kuvagalleria, yhteydenottolomake ja yrityksen toiveiden mukaisesti personoitu ulkoasu. Kuvagalleria toimii sekä hautauspalveluiden että kukkapalveluiden tukena, ja se sisältää mallikuvia arkuista ja uurnista, kukka-asetelmista, kimpuista ja juhlakukista. Kuvia lisättiin myös verkkokauppaan, josta halutunlaiset kukat voi tilata asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan kätevästi suoraan netistä.

Yrityspalvelujärjestelmän nettisivuja ja verkkokauppaa päivitetään helppokäyttöisen sivueditorin avulla, johon asiakas saa yrityskohtaiset tunnukset. Editorin avulla tuotteiden, kuvien ja muun sisällön lisääminen käy nopeasti, ja verkkokauppa on helppo pitää ajan tasalla.


www.hautauspalvelunooa.fi

 

Lisätietoja:

Hautaus- ja Kukkapalvelu Nooa
014 614 998 / 040 487 6027
hautauspalvelunooa (at) gmail.com

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi