Joensuulainen tilitoimisto nyt myös osoitteessa tili-satu.fi

13.02.2013

Kymmenvuotisjuhlavuottaan viettävä täydenpalvelun tilitoimisto Tili-Satu uudisti ilmeensä ja nettisivunsa.

Kymmenen vuotta tilitoimistopalveluita tarjonnut Tili-Satu Oy uudisti nettisivunsa. Sivuston julkaisuun valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä ja sivuston ilmeen suunnittelu tilattiin NettiTiedon mainostoimistolta. Tuloksena on moderni sivusto, joka tuo yrityksen palvelut, henkilöstön ja yhteystiedot esille tyylikkäästi yritysilmettä mukaillen.

Tili-Satu Oy:n nettisivusto toimii asiakashankinnan tukena ja tärkeänä osana markkinointia. Sivuston ilmeestä haluttiin helposti lähestyttävän oloinen ja toimialan vaatimaa asiantuntijuutta esille tuova. Sivuston ulkoasussa käytettiin yrityksen logon keltaista ja punertavaa värimaailmaa, jota tasapainotettiin valkealla taustalla ja helppolukuisella mustalla tekstillä. Sivuille valittiin kuvia henkilöstöstä ja toimistorakennuksesta. Sisällössä haluttiin keskittyä tarjottuihin palveluihin sekä tuoda esille osaavaa ja asiakaslähtöistä henkilöstöä. Yhteydenottokynnys haluttiin pitää matalana, joten sivuille räätälöitiin sähköinen yhteydenottolomake.


www.tili-satu.fi

 

Lisätietoja:

Tili-Satu Oy
013 748 187
satu.horttanainen (at) tili-satu.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi