Fb Image Oy ja NettiTieto yhteistyöhön

08.02.2013

NettiTieto toteutti sosiaaliseen mediaan ja verkkomarkkinointiin erikoistuneen Fb Imagen nettisivut.

Fb Image Oy on perustettu tukemaan yritysten sähköistä markkinointia ja sosiaaliseen mediaan siirtymistä. Yhtiön palveluiden avulla yritys saa neuvoja sosiaalisen median hyödyntämiseen mm. viestinnässä, asiakaspalvelussa ja tuottavuuden parantamisessa sekä apua sopivien sähköisen markkinoinnin kanavien valintaan.

Fb Imagen nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivuston ulkoasu räätälöitiin yhtiön toiveiden mukaisesti NettiTiedon mainostoimistossa ja pakettiin sisällytettiin kuusi sisältösivua sekä sähköpostipalvelut. Suhteellisen uudella toimialalla toimiva Fb Image halusi myös, että sivusto on hyvin hakukoneoptimoitu, jotta yhtiön palvelut löytyvät hakusanojen avulla netin hakukoneiden kautta.

Nettisivujen ulkoasun haluttiin ilmentävän suomalaista laatua ja sivujen väritykseen valittiin Fb Imagen logossakin toistuvat raikkaat sinisen sävyt. Sivuille koottiin tietoa yhtiöstä ja tarjotuista palveluista, ja koska sivusto toimii myös yhtiön rekrytoinnin tukena, NettiTieto toteutti rekrytointisivulle myös työnhakuilmoituksen. Jatkossa sivuston toiminnallisuutta voidaan parantaa mm. yksilöidyillä tarjouspyyntö- ja yhteydenottolomakkeilla, verkkokaupalla, sähköisellä uutiskirjeellä tai kielituella. Nettihauissa löytymistä parantaa Yrityspalvelujärjestelmän nettisivustojen hakukoneystävällisyys.


www.fbimage.fi


Lisätietoja:

Fb Image Oy
0400 947 588
info (at)  fbimage.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi