Valvontaa ja kuntotutkimusta Taloapteekkarilta

07.02.2013

Taloapteekkarin rakentamisen tukipalvelut kuntoarvioista kosteusmittauksiin nyt NettiTiedon toteuttamilta nettisivuilta.

Taloapteekkari on vuodesta 2003 toiminut rakennusvalvonnan, rakennuttamisen, kuntoarvioiden ja kuntotutkimusten palveluita tarjoava yritys. Lisäksi yritys tekee kosteusmittauksia ja sisäilmatutkimuksia. Päätoimialana ovat kuntotutkimukset ja rakennustyön valvonta. Nettisivuilla yrityksen palvelut haluttiin tuoda esille selkeässä ja helposti silmäiltävässä muodossa niin, että asiakas saa hyvin tietoa yrityksen ammattitaidosta ja kilpailukyvystä.

Taloapteekkarin nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Kuusisivuiseen nettisivupakettiin sisällytettiin kuvagalleria ja sähköinen yhteydenottolomake sekä yrityksen nimelle personoidut sähköpostipalvelut. Sisällössä keskityttiin palvelutarjontaan ja mukaan haluttiin myös hinnasto ja kartta. Ulkoasuksi valittiin toimialaa ilmentävä valmis malli, jota personoitiin yrityksen omilla kuvilla.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä on kehitetty vastaamaan monen kokoisten yritysten nettinäkyvyystarpeisiin. Sivustoja voidaan laajentaa joustavasti uusilla ominaisuuksilla ja ne sisältävät tehokkaan hakukoneoptimoinnin.


www.taloapteekkari.fi
 

Lisätietoja:

Taloapteekkari
040 504 4988
info (at) taloapteekkari.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi