Toiveena edustava tila – toteuttajana R-Design Otus

05.02.2013

Saneeraus- ja remontointitöitä tarjoava R-Design Otus uudisti nettisivunsa. NettiTiedon toteuttamilta sivuilta löytyy paljon kuvamateriaalia ja referenssejä.

R-Design Otus uudisti ilmeensä NettiTiedon nettisivupalveluiden avulla. Käyttöön otettiin uusi nettisivusto, jonka ulkoasun suunnittelusta vastasi NettiTiedon mainostoimisto. Nettisivut toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmällä. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Järjestelmä tarjoaa lisäksi laajan lisäominaisuusvalikoiman, jonka avulla sivuja voi laajentaa joustavasti.

R-Design Otus toteuttaa upeat edustussaunat, kylpyhuoneet, keittiöremontit ja muut rakennuskohteet ammattitaidolla. Nettisivuilla haluttiin tuoda esille erityisesti tehtyjä saneeraus- ja uudisrakennuskohteita, jotka toimivat yrityksen referensseinä. Kuvat saatiin parhaiten esille kuvagallerian avulla – galleriaominaisuuden vuoksi kuvien lisääminen sivuille on helppoa ja kuvien selaaminen käy vaivattomasti. Kuvagallerian lisäksi nettisivujen toiminnallisuutta lisättiin englanninkielisellä kieliversiolla, jonka voi ottaa käyttöön tarvittaessa.

R-Designin nettisivut löytyvät osoitteesta otusfundi.fi>>

 

Lisätietoja:

R-DESIGN OTUS
044-523 9324
info@otusfundi.com

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi