30 vuotta maanrakennusalalla – Lapin Kaivupalvelu

29.01.2013

Pohjoisessa toimivan Lapin Kaivupalvelun uudet nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Lapin Kaivupalvelu Oy on kemijärveläinen maanrakennustöitä toteuttava yritys. Yritys toimii laajalla alueella Lapin läänissä, ja nettisivujen avulla haluttiin parantaa yrityksen löytymistä nykyaikaisten tiedonhakukanavien kautta. Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä.

Nettisivuilla haluttiin tuoda esille erityisesti Lapin Kaivupalvelun tarjoamat palvelut ja kalusto sekä yhteystiedot. Lisäksi sivuille lisättiin kuvagalleria, johon on koottu erilaisia työkohteita. Sivustolle valittiin valmis ulkoasu NettiTiedon mainostoimiston suunnittelemista yleisistä malleista. Pakettiin valittiin lisäksi yritysnimen mukainen verkkotunnus ja sähköpostipalvelu.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit kootajuuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Valitse pakettiin tarvittava määrä sivuja ja lisää toiminnallisuutta kuvagallerialla, tarjouspyyntölomakkeella tai vaikka uutiskirjeellä – voit aloittaa perussivusta ja laajentaa kokonaisuutta tarpeen mukaan.


www.lapinkaivupalvelu.fi


Lisätietoja:

Lapin Kaivupalvelu Oy
0400 394 028 / 0400 391 663
oiva.ruopsa (at) lapinkaivupalvelu.fi / ari.ruopsa (at) lapinkaivupalvelu.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at)nettitieto.fi