Tilausliikenne E. Karhulle sähköinen matkakalenteri

25.01.2013

Linja-autokuljetuksia ja pakettimatkoja tarjoava Tilausliikenne E. Karhu avasi nettisivut ja sähköisen matkakalenterin.

Tilausliikenne E. Karhun tulevat ryhmämatkat löytyvät nyt kätevästi NettiTieto Oy:n toteuttamasta sähköisestä matkakalenterista. Kalenterista löytyy jokaisen matkan aikataulu, reitti, hinnat ja matkalle ilmoittautumisohjeet. Matkakalenteri otettiin käyttöön nettisivu-uudistuksen yhteydessä.

Tilausliikenne E. Karhun uusi sivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivustolla on matkakalenterin lisäksi kuvagalleria, slideshow ja lomakegeneraattori, jonka avulla yrityksen tarvitsemat yhteydenotto- ja tarjouspyyntölomakkeet voidaan helposti lisätä nettisivuille halutuilla kentillä varustettuina. Sivuston ulkoasun suunnittelusta vastasi NettiTiedon mainostoimisto. Ulkoasu räätälöitiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuvat ovat sivuilla merkittävässä osassa ja tehosteväriksi valittiin yhtiön linja-autojen kyljissäkin näkyvä raikas punainen.


www.tilausliikennekarhu.com


Lisätietoja:

Tilausliikenne E. Karhu
013 423 515
ekarhuky (at) dlc.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at)nettitieto.fi