Media Karjalalle uusi yritysilme ja laaja nettisivusto

24.01.2013

Joensuulainen yhteyskeskusalan asiantuntijayritys uudisti yritysilmeensä NettiTiedon mainostoimistopalveluiden avulla.

Media Karjala Oy uudisti yritysilmeensä uuden nettisivuston julkaisun yhteydessä. Nettisivu-uudistuksesta ja yrityskuvasuunnittelusta vastasi NettiTieto Oy. Projektiin kuului laajan nettisivustokokonaisuuden toteutus, logon suunnittelu ja yritysilmeen uudistaminen.

Media Karjalan nettisivusto toteutettiin NettiTiedon CMS Julkaisujärjestelmällä. Kokonaisuus sisältää uuden yritysilmeen mukaisesti räätälöidyn ulkoasun ja yrityksen tarpeiden mukaisesti suunnitellun rakenteen, tiedotearkiston ja ajankohtaiset yritysuutiset etusivulle, yhteydenottolomakkeet, englanninkielisen tiivistelmän ja sisäiseen viestintään suunnitellun intranetin. CMS Julkaisujärjestelmän avulla sivuille voidaan tuottaa tekstiä, kuvaa, taulukoita sekä ajastettuja uutisia ja tiedotteita. Valmiiden sivujen rakennetta voidaan muuttaa tarpeiden muuttuessa ja sivustoon voidaan tarvittaessa yhdistää uusia lisäominaisuuksia.

Asiantuntija vaatii parasta

Media Karjala Oy on yhteyskeskusalan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut telemarkkinointiin ja puhelinpalveluihin. Pitkään myyntialalla toimineiden ammattilaisten pyörittämä yhtiö tarjoaa asiakaskontaktointiin ja myyntiin keskittyviä palveluita sekä yritysten välisen kaupan (B-to-B) että kuluttajapalveluiden (B-to-C) tueksi.

- NettiTieto on meille luonteva yhteistyökumppani, jossa yhdistyy järjestelmien tuotanto ja mainostoimisto. Tilaamme säännöllisesti uutta mainosmateriaalia ja tarvitsemme käyttöömme yksilöidyt ja varmasti toimivat nettipalvelut. Yhteistyömme on joustavaa ja toimii hyvin, Media Karjalan toimitusjohtaja Kirsi Naumanen kiittelee.


www.mediakarjala.fi


Lisätietoja:

Media Karjala Oy
020 766 1060
info(at)mediakarjala.fi
 

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi