Arpicon toteuttaa rakennusunelmia Itä-Suomessa

17.01.2013

NettiTiedon mainostoimisto saneerasi Arpiconin yritysilmeen ja rakensi käyttöön toimivan nettisivuston Arpiconin omaan tapaan luotettavasti, laadukkaasti ja huolellisesti viimeistellen.

Arpicon Oy rakentaa ja saneeraa asunnoista omistajiensa unelmia pääsääntöisesti Kuopion talousalueella. Palvelutarjontaan kuuluu uudisrakentaminen, teollisuusrakentaminen ja remontointi. Lisäksi yhtiö toimii perustajaurakoitsijana myytävissä uudisrakennuskohteissa. Yhtiön omaa yritysilmettä haluttiin terävöittää ja käyttöön haluttiin uusi nettisivusto, logo sekä yhtenäiset materiaalit tukemaan myyntiä ja asiakasviestintää.

Arpicon valitsi yritysilmeen suunnittelijaksi NettiTiedon mainostoimiston ja nettisivuston toteutukseen Yrityspalvelujärjestelmän. Nettisivustosta haluttiin selkeä ja helposti silmäiltävä, ja sen haluttiin tukevan myös myytävien kohteiden ennakkomarkkinointia. Sivustolle räätälöitiin uuden yritysilmeen mukainen ulkoasu ja sivuille otettiin käyttöön kuvagalleria ja räätälöidyt yhteydenottolomakkeet. Etusivulle lisättiin yhtiön omat uutisotsikot, joissa tuodaan esille ennakkomarkkinoitavat kohteet ja muut yhtiön ajankohtaiset uutiset. Uutisia hallitaan helppokäyttöisen sivuston hallinnan kautta, samoin kuin nettisivuston muuta sisältöä.

NettiTiedon mainostoimiston toteuttamaan yrityskuvasuunnitteluun sisältyi logon suunnittelu ja graafinen ohjeisto, käyntikortit, kirjepohjat ja yritysesite. Lisäksi Arpiconille suunniteltiin mainosmateriaalia lehti- ja printtimainontaan.  


Lisätietoja:

Arpicon Oy
044 333 9685
arto.piiroinen (at) arpicon.fi
www.arpicon.fi
 

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi