Viihde elektroniikkaa Sivoselle nettisivut

14.01.2013

Viihde elektroniikka Eero Sivonen valitsi nettisivujensa toteuttajaksi NettiTiedon.

Pohjois-Savossa kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa myyvä Eero Sivonen Ky siirtyi nettiaikakauteen solmiessaan nettisivusopimuksen NettiTieto Oy:n kanssa. Sivosen nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Sivosen yritykselle tärkeintä on, että potentiaaliset asiakkaat löytyvät yrityksen tarjonnan perinteisistä yhteystietojen hakukanavista ja netistä. Nettisivujen avulla tavoitellaan myös uusia asiakasryhmiä - erityisesti asiakkaita, jotka hakevat yritystietoja hakukoneiden kautta. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivut ovat tehokkaasti hakukoneoptimoituja ja niiden päivittäminen on helppoa. Sivut myös kasvavat joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan – lisäominaisuuksina sivuille voi valita esimerkiksi yhteydenottolomakkeen, kuvagallerian, verkkokaupan ja uutiskirjeen.


Lisätietoja:

Eero Sivonen Ky
044 037 2175
www.eerosivonen.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160