Tilaus- ja toimitusketju kuntoon Smartlogisin avulla

11.01.2013

Tamperelainen SCM Best Oy:n konsulttiverkostoon kuuluva Smartlogis valitsi nettisivujensa toteuttajaksi NettiTieto Oy:n.

Sivustokokonaisuus toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka etuja ovat mm. tehokas hakukoneoptimointi ja helppo päivitettävyys. Nettisivupakettiin varattiin useita sisältösivuja, jotta yrityksen palveluvalikoima nousee esille helposti silmäiltävässä muodossa. Ulkoasuksi valittiin tyylikäs musta pohja, johon upotettiin yrityksen logot ja kuvat. Tehokkaasti hakukoneoptimoiden sivuston avulla Smartlogis löytyy jatkossa myös verkossa.

Smartlogis tuottaa tilaus- ja toimitusketjun analyyseja yritysten liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Palveluiden avulla voidaan saavuttaa selkeitä tulosparannuksia pysyvästi, kun koko toimitusketju optimoidaan kannattavuuden näkökulmasta kokeneiden konsulttien avulla.


 

Lisätietoja:

Smartlogis Oy

040 737 1367
vesa.piipponen (at) smartlogis.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi