NettiTieto toteutti Pelituki-hankkeen nettisivut

08.01.2013

Pelituki-hanke on Itä- ja Keski-Suomen alueella 2012-2015 toteutettava hanke, jota rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Hankkeen tavoitteena on ennaltaehkäistä peliongelmien syntymistä lasten ja nuorten keskuudessa.

Pelituki.fi-nettisivusto on tärkeä osa hanketta. Sivusto toimii tiedonhaun kanavana ongelmallisesta pelaamisesta kärsiville ja heidän lähipiirilleen. Laaja nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivustolle kootaan hankkeen tuottamaa tietoa nuorten pelaamisesta ja ongelmallisen pelaamisen määrittelystä sekä tahoista, jotka tarjoavat apua ongelmallisesti pelaaville. Lisäksi sivuilta löytyy blogi, jossa pelaamisongelmiin liittyviä aiheita käsittelee hankekokonaisuuden projektipäällikkö Jarkko Järvelin.

Pelituki-hanketta toteuttaa Sovatek-säätiö yhdessä Kehittämiskeskus Tyynelän ja Kuopion kriisikeskuksen kanssa. Nelivuotisen hankkeen tavoitteena on kehittää keinoja riskipelaamisen tunnistamiseen ja puuttumiseen sekä pelihaittojen ehkäisyyn. Hankkeen nettisivuston ilmeen suunnittelusta vastasi NettiTiedon mainostoimisto.Lisätietoja:

Sovatek-säätiö
Jarkko Järvelin, projektipäällikkö
050 594 2503
jarkko.jarvelin (at) sovatek.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi


NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut nettisivustokokonaisuuksista ja mainostoimistopalveluihin. Sivustot suunnitellaan asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti ammattitaidolla ja mukaan liitetään tarvittaessa yrityskuvasuunnittelua, markkinointia ja muita tukipalveluita. Asiakkaan apuna toimii asiantunteva tiimi, jolle projektin onnistunut läpivienti on kunnia-asia.