Tilitoimistolle lisää asiakkaita netin kautta

07.01.2013

Kuopiolaisen netBalancen pienyrittäjille suunnatut tilitoimistopalvelut löytyvät nyt myös netissä.

Pienyrittäjille ja yhdistyksille taloushallinnon palveluita tarjoavan netBalance Ky:n nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Kotisivulle koottiin yrityksen toiminnan kuvaus, yhteystiedot ja palveluvalikoima, joka sisältää taloushallinnon palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten tekoon. Ulkoasuksi valittiin klassisen selkeä ilme NettiTiedon valmiista ulkoasuvaihtoehdoista. Helposti päivitettävän sivuston ylläpito on vaivatonta. Yrittäjä pääsee itse lisäämään sivuille sisältöä ja vaihtamaan tarvittaessa kuvia. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja sivuja voi laajentaa joustavasti ottamalla käyttöön uusia lisäpalveluita. Helppokäyttöiset ja edulliset nettisivut saadaan nopeasti julkaisukuntoon ja asiakkaan käyttöön.

NettiTiedon palveluvalikoimasta löytyy sopivat sivustoratkaisut kaiken kokoisille yrityksille yhden sivun paketeista laajoihin nettipalvelukokonaisuuksiin. netBalancen nettisivut löytyvät osoitteesta netbalance.fi>>


Lisätietoja:

netBalance Ky
Haapaniemenkatu 12 A 1, 70100 Kuopio
050 343 1102
sari.tirkkonen (at) netbalance.fi


NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi