Pohjois-Karjalainen DomeRak nettiin

03.01.2013

DomeRak on rakentamisen ja remontoinnin ammattilainen. Yrityksen palvelut löytyvät nyt myös NettiTiedon toteuttamilta nettisivuilta.

Pohjois-Karjalassa toimiva DomeRak tarjoaa monipuolisesti palveluita omakotirakentamiseen, remontointiin, vesieristyksiin ja putkiasennuksiin. Luotettava ammattilainen hoitaa pintaremontit, laajennustyöt, tapetoinnit ja laatoitustyöt kokonaisurakkana avaimet käteen periaatteella tai tuntiveloituksena. Rakennusalan yrittäjä haluaa, että palvelut ovat asiakkaan löydettävissä myös netin kautta. Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTieto Oy:n Yrityspalvelujärjestelmä.

DomeRakin nettisivuille lisättiin palveluvalikoiman ja yhteystietojen lisäksi karttasijainti, yhteydenottolomake, jonka avulla tiedustelut ja tarjouspyynnöt voi lähettää vaivattomasti, kuvagalleria ja linkki suoraan yrityksen Facebook-profiiliin. Pakettiin yhdistettiin myös yrityksen nimen mukainen verkko-osoite ja sähköpostipalvelu. DomeRakin nettisivut löytyvät osoitteesta domerak.fi>>


NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut nettisivustokokonaisuuksista ja mainostoimistopalveluihin. Sivustot suunnitellaan asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti ammattitaidolla ja mukaan liitetään tarvittaessa yrityskuvasuunnittelua, markkinointia ja muita tukipalveluita. Asiakkaan apuna toimii NettiTiedon asiantunteva tiimi.


Lisätietoja:

DomeRak / Harri Hirvonen
050 567 5305
h.hirvonen (at) domerak.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi