NettiTieto Oy Sähäkkä-hankkeen toteuttajaksi

28.12.2012

NettiTieto Oy on valittu konsultointipalveluiden toteuttajaksi Joensuun Tiedepuiston sähköisen liiketoiminnan kehittämishankkeeseen. Puolitoistavuotinen hanke alkaa vuoden 2013 alussa.

NettiTieto toteuttaa Sähäkkä-hankkeessa konsultointi- ja koulutuspalveluita, joiden avulla on tarkoitus löytää hankkeen yrityksille yrityksen liiketoimintaa parhaiten tukevat tietotekniset palvelut ja järjestelmät. Sähköisen liiketoiminnan konsultointipalveluihin, kuten sähköisen markkinoinnin ja nettisivustojen käyttöönottokoulutukseen sekä muiden sähköisten järjestelmien valintaan liittyvään konsultointiin on mahdollista saada jopa 50 prosentin tukiosuus.

Joensuun Tiedepuisto Oy:n Pohjois-Karjalan pk-yrityksille suunnattu sähköisen liiketoiminnan kehittämisohjelma – Sähäkkä toteutetaan puolitoista vuotta kestävänä hankkeena. Puitesopimukset on solmittu ajalle 1.1.2013–30.6.2014. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

NettiTieto on innovatiivinen ohjelmisto- ja ICT-palveluja tuottava yritys, joka on erikoistunut sähköisen liiketoiminnan ratkaisujen kehittämiseen. NettiTieto tarjoaa tehokkaat työkalut yritysten viestintään, myyntiin ja markkinointiin, laskutukseen, työnohjaukseen, tietoturvaan sekä asiakkuuksien hallintaan.


Hankkeeseen liittyvät yhteydenotot ja tarjouspyynnöt:
Tero Niemi
Myyntijohtaja, NettiTieto Oy
044 780 7812
tero.niemi@nettitieto.fi