TÄRKEÄ TIEDOTE ASIAKKAILLEMME: Arvonlisäverokantojen muutokset NettiTiedon järjestelmissä

27.12.2012

1.1.2013 astuvat voimaan seuraavat arvonlisäverokannan muutokset: Kaikkia arvonlisäverokantoja korotetaan yhdellä prosenttiyksiköllä. 

• 24 %:yleinen verokanta
• 14 %: elintarvikkeet, rehut sekä ravintola- ja ateriapalvelut
• 10 %: kirjat, tilatut lehdet, lääkkeet, liikuntapalvelut, henkilökuljetukset, majoituspalvelut, televisio- ja yleisradiotoiminnasta saadut korvaukset, kulttuuri- ja viihdetilaisuudet, taide-esineen ensimyynti ja maahantuonti sekä tekijänoikeusjärjestöjen saamat tekijänkorvaukset

Tuotteiden hintojen päivitys on asiakkaan omalla vastuulla. Huomioittehan, että myös 1.1.2013 toimittamatta olevien tilausten arvonlisävero on muutettava vastaamaan uutta verokantaa.

Arvonlisäverokantojen muutoksesta johtuen lisäämme järjestelmiin uudet arvonlisäverokannat perjantaihin 21.12.2012 mennessä, mikäli huolehditte itse järjestelmän tuotteiden hintapäivityksistä. Uusia tuotteita lisättäessä tulee tarkistaa järjestelmän ehdottama verokanta.

Mikäli haluatte meidän tekevän tuotteiden päivityksen puolestanne, se onnistuu. Voitte tilata päivitystyön sähköpostitse apua@nettitieto.fi osoitteesta. Päivitystyö tehdään 31.12.2012 alkaen tilausjärjestyksessä.

Verohallinnon ohjeen arvonlisäverokantojen muutoksesta verohallinnon sivuilta.

Mikäli käytössäsi on Laskumaatti -laskutusjärjestelmä, löydät yksityiskohtaiset ohjeet arvonlisäverokantojen muuttamiseen täältä.

Mikäli käytössäsi on NettiTiedon toimittama Kassajärjestelmä, löydät yksityiskohtaiset ohjeet Casio QT-6600 kassapäätteen arvonlisäverokantojen muuttamiseen täältä.

Lisätietoja

NettiTieto Oy

apua@nettitieto.fi
0200 19 111