NettiTieto ja DigiMedia Finland yhteistyöhön

27.12.2012

DigiMedia Finland Oy ja NettiTieto Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on vahvistaa DigiMedia Finlandin yritysimagoa ja myyntitoimintoja. NettiTieto vastaa DigiMedia Finlandin yrityskuvasuunnittelusta ja toteuttaa yrityksen käyttöön nettisivut ja räätälöidyn asiakkuuden hallintajärjestelmän.

DigiMedia Finland on Suomen suurin digitaulutoimija. Yritys tuottaa digitaulumainontaa tällä hetkellä Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa, ja on laajentamassa toimintaansa myös Turkuun. Uudelle markkina-alueelle siirtymisen yhteydessä yrityksen imagoa haluttiin terävöittää uuden, entistä toimivamman ilmeen avulla. Samalla käyttöön etsittiin uutta asiakkuuden hallintajärjestelmää. Laajan kokonaisuuden toteuttajaksi valittiin NettiTieto Oy.

- NettiTiedon mainostoimistopalveluiden avulla yritykselle saatiin uusi onnistunut ilme, joka on moderni ja tukee liiketoimintaamme, kertoo DigiMedia Finland Oy:n johtaja Mikael Juntunen.

Ohjelmistotuotanto ja mainostoimistopalvelut saman katon alta

DigiMedia Finlandin nettisivuiksi valittiin NettiTieto Oy:n laaja NettiBusiness Pro -nettisivupaketti, jonka ulkoasu räätälöitiin NettiTiedon mainostoimistopalveluiden tuottaman uuden yritysilmeen mukaiseksi. Sivuille lisättiin kuvagalleria ja uutisten hallinta, ja kokonaisuudesta toteutettiin myös mobiilisivusto.

- Projekti oli laaja, mutta kaikki saatiin hiottua kuntoon asiakkaan toiveiden mukaisesti. Uusi logo, esitepohjat, käyntikortit ja nettisivut ovat jo asiakkaan käytössä, ja asiakkuuden hallintajärjestelmän räätälöinnissä meidän tekninen asiantuntevuus on ollut ehdoton etu, kertoo NettiTieto Oy:n myyntijohtaja Tero Niemi.

Yhteistyösopimus on kahden vuoden pituinen. Yhteistyökumppanina NettiTiedon mainokset pyörivät digitauluissa vuosina 2012-2013. 


NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut ohjelmistojen tuotannosta sähköisen liiketoiminnan kehitysratkaisuihin ja mainostoimistopalveluihin. Palvelutarjonnasta löytyvät tehokkaat työkalut yritysten viestintään, myyntiin ja markkinointiin, laskutukseen, työnohjaukseen, tietoturvaan sekä asiakkuuksien hallintaan.


Lisätietoja:

NettiTieto Oy
Myyntijohtaja Tero Niemi, puh. 044 780 7812, tero.niemi@nettitieto.fi

DigiMedia Finland Oy
Myyntijohtaja Mikael Juntunen, puh. 040 800 4919, mikael.juntunen@digimediafinland.fi