Savon MA-Rakennuksen nettisivu kertoo kuvin

18.12.2012

Rakennusalalla toimiva pienyritys panosti nettisivuillaan referensseihin, jotka tuotiin esille kuvien avulla. Nettisivun toteuttajaksi valittiin NettiTieto Oy.

Savon MA-Rakennus Oy:n nettisivu on erinomainen esimerkki toimivasta yhden sivun nettisivupaketista. Edullinen kokonaisuus toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka tuotevalikoimasta voidaan koota yrityksen tarpeisiin parhaiten sopiva kokonaisuus. Monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivua voidaan laajentaa vaivattomasti tarpeen vaatiessa. Savon MA-Rakennuksen nettisivun ulkoasuksi valittiin valmis toimialakohtainen malli, yritysnimen sähköpostipalvelu ja yksilöity verkkotunnus.

Savon MA-Rakennus toimii Savonlinnassa ja palveluvalikoimaan kuuluvat mm. omakotitalojen ja loma-asuntojen rakentaminen perustuksista lähtien avaimet käteen periaatteella, remonttipalvelut laatoitustöistä rakennusten laajentamiseen ja maalaamiseen sekä keittiökalusteiden asennukset. Tehtyjä kohteita koottiin nettisivuille referensseiksi; mukana on näyttäviä kesämökkejä, valmistuvia omakotitaloja, keittiöitä ja saunoja.


Yrityspalvelujärjestelmällä toteutat helposti yksilöllisen nettisivukokonaisuuden, joka on suunniteltu vastaamaan kattavasti yrityksen vaativatkin tarpeet. Valitse pakettiin tarvittava määrä sivuja ja lisää toiminnallisuutta kuvagallerialla, tarjouspyyntölomakkeella tai vaikka uutiskirjeellä – voit aloittaa perussivusta ja laajentaa kokonaisuutta tarpeen mukaan. Sivujen päivittäminen tapahtuu helppokäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttäminen ei vaadi ohjelmointitaitoja.


Lisätietoja:

Savon MA-Rakennus Oy
050 567 7261
mika.uotinen (at) savonrakennus.fi
www.savonrakennus.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi