NettiTieto Oy ja OK Perintä mittavaan yhteistyöhön

18.12.2012

Perintäyhtiö OK Perintä ja ohjelmistoyritys NettiTieto ovat sopineet mittavasta yhteisestä hankkeesta. Sopimuksen myötä NettiTiedon laskutuspalveluohjelmisto integroidaan saumattomasti OK Perinnän perintäpalveluprosesseihin. Yritykset ovat perustaneet yhteisyrityksen OK Laskutus, joka alkaa tuottaa uutta palvelua ja jonka toimitusjohtajaksi on valittu Melina Suves.

– Asiakkaamme ovat jo kauan toivoneet meiltä laskutus- ja reskontrapalveluja. NettiTiedon laadukas järjestelmä vahvistaa perintäprosessejamme ja mahdollistaa entistä laajempien palvelukokonaisuuksien tarjoamisen, sanoo OK Perinnän toimitusjohtaja Juhani Ollila.
Yhteistyö on merkittävä askel myös kuopiolaiselle NettiTiedolle, jonka toiminta sopimuksen myötä kasvaa mittavasti kansallisella tasolla.
– Olemme pitkään etsineet sopivaa kumppania, jonka kanssa voisimme laajentaa toimintaamme. Laskutusjärjestelmäämme on kehitetty vuosia ja nyt olemme vihdoin löytäneet sille luotettavan kumppanin, sanoo NettiTiedon toimitusjohtaja Petri Siltakoski.

NettiTiedon järjestelmä tarjoaa asiakkaille koko laskutusprosessin aina alkulaskutuksesta perintäpalveluihin asti. Järjestelmä sopii niin pienten kuin suurtenkin laskutusmassojen käsittelyyn ja se sopii myös kaikenkokoisille asiakkaille.
OK Perinnän vahvuus laskutus- ja reskontrapalvelujen kokonaistarjoajana yhdistettynä NettiTiedon vankkaan järjestelmäosaamiseen tuovat asiakkaille optimaalisen palvelukokonaisuuden.
– Ensimmäisiä uusia yhteisiä asiakkaita ollaan jo ponnistamassa sisään järjestelmään, kertoo Siltakoski.
Järjestelmän kehitystyö jatkuu Kuopiossa ja OK Perinnän pääkonttorissa Vaasassa. Uusi yhteistyö tarkoittaa myös, että henkilökuntaa tullaan lisäämään.


Lisätietoja:

NettiTieto Oy

Petri Siltakoski
020 019 111
petri.siltakoski@nettitieto.fi

OK Perintä Oy
Juhani Ollila
030 603 5600
juhani.ollila@okperinta.fi

OK Perintä on vuonna 1991 perustettu perintäyhtiö. Yhtiö on alallaan Suomen kolmanneksi suurin ja sen liikevaihto oli kuluvana vuonna yli 20 M€. Henkilökunnan lukumäärä on n. 150.