Monipuolinen Zinovenda avasi nettisivut

17.12.2012

Keravalaisella rakennuspalveluja ja kahvi- ja teeautomaatteja toimittavalla Zinovendalla on asiakkaita ympäri Suomen. NettiTiedon toteuttaman kotisivun avulla potentiaalisten asiakkaiden laaja kohderyhmä tavoitetaan entistä paremmin.

Zinovendalla on kahdenkymmenen vuoden kokemus rakennus- ja saneeraustöistä. Kotisivusta haluttiin edullinen markkinointikanava, joka toisi esiin yrityksen palvelutarjonnan potentiaalisille asiakkaille koko Suomen alueella. Kotisivun avaaminen oli ollut pitkään suunnitteilla ja, kun NettiTiedon valikoimasta löytyi edullinen ja helposti päivitettävissä oleva nettisivupaketti, yhteistyö lähti käyntiin nopeasti.

Zinovendan kotisivu toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Kotisivun ulkoasu valittiin valmiista ulkoasumalleista ja sivua personoitiin yrityksen palveluihin liittyvillä kuvilla. Pakettiin valittiin yritysnimen mukainen verkkotunnus ja sähköpostipalvelu.  Sisältö pidettiin yrityksen toiveiden mukaisesti helposti silmäiltävänä – helppokäyttöisen sivuston hallinnan kautta yritys voi päivittää sivujen sisältöä itse ja lisätä tarvittaessa tarkempia palvelukuvauksia, saatavuustietoja tai kuvia. Kaikki Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketit sisältävät hakukoneoptimoinnin, joka tehostaa sivustojen löytymistä netissä. 


Lisätietoja:

Zinovenda
inf (at) zinovenda.fi
044 996 2464
www.zinovenda.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160