Saneerausta ja parkettia Kuopion alueella

12.12.2012

Parketti ja Saneeraus Karjalainen valitsi nettisivujensa toteuttajaksi NettiTieto Oy:n Yrityspalvelujärjestelmän.

Parketti ja Saneeraus Karjalainen on monipuolinen kuopiolaisyritys, joka tarjoaa palvelut parketti- ja laminaattiasennuksesta huoneistoremontteihin. Yrityksestä voi tilata myös maalaustyöt, muuttokuljetukset ja mökkitalkkarin palvelut.

Nettisivu toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, joka taipuu hyvin monen kokoisten yritysten nettinäkyvyystarpeisiin. Parketti ja Saneeraus Karjalaiselle valittiin pienyritykselle sopiva yhden sivun paketti valmiilla ulkoasumallilla, oma yritysnimen mukainen verkkotunnus ja sähköpostipalvelu. Edullinen paketti sisältää hakukoneoptimoinnin.


NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Valitse pakettiin tarvittava määrä sivuja ja lisää toiminnallisuutta kuvagallerialla, tarjouspyyntölomakkeella tai vaikka uutiskirjeellä – voit aloittaa perussivusta ja laajentaa kokonaisuutta tarpeen mukaan.


Lisätietoja:

Parketti ja Saneeraus Karjalainen
info(at)parkettijasaneerauskarjalainen.fi
0500 967242
www.parkettijasaneerauskarjalainen.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160