Apuvälinevalintoihin apua verkosta

10.12.2012

Lääkinnälliseen kuntoutukseen erikoistunut Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy avasi uudet nettisivut. Nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n uusi sivusto räätälöitiin yrityksen tarpeiden mukaiseksi NettiTieto Oy:n Yrityspalvelujärjestelmän palveluita käyttäen. Sivuston ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja sivuille lisättiin uutisarkisto, kuvagalleria ja tuotteita esittelevä kuvakaruselli sekä kieliversiot ruotsiksi ja englanniksi. NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän nettisivustoja voidaan laajentaa joustavasti ottamalla käyttöön uusia lisäominaisuuksia. Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n sivustoon yhdistettiin valmiiksi verkkokauppa, jonka yritys voi aktivoida käyttöönsä tarvittaessa. Kaikki NettiTiedon nettisivustot ovat hakukoneystävällisiä ja päivitettävissä helppokäyttöisen sivueditorin avulla.  

Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy on apuvälineiden kehittäjä ja valmistaja, joka toimii Kuopiossa, Turussa ja Helsingissä. Tuotevalikoimasta löytyy mm. ortoosit, proteesit, ortopediset jalkineet ja tukipohjalliset.

 

Lisätietoja:

Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy
asiakaspalvelu(a)fi-op.fi
+358 (0)44 507 6880
www.fi-op.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160