Pohjois-Savolainen Maaset Oy siirtyi nettiin

07.12.2012

Rakennusten valmistelutöihin erikoistunut Maaset Oy löytyy nyt myös netistä. Savolaisyritys valitsi sivujensa toteuttajaksi NettiTiedon.

Kuopion alueella toimiva Maaset Oy on monipuolinen maanrakennus yritys, jonka palveluista löytyvät pihakiveysten teko, vihertyöt, kaivuutyöt ja massanvaihdot. Nettisivujen avulla yritys haluaa olla entistä paremmin sekä yksityis- että yritysasiakkaidensa löydettävissä ja tuoda esille esimerkkejä tehdyistä töistä.

Maaset Oy:n nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTieto Oy:n Yrityspalvelujärjestelmä. Nettisivut jäsenneltiin yrityksen toiveiden mukaan helposti silmäiltäväksi kokonaisuudeksi, jossa pääpaino on yrityksen palveluissa ja kalustossa. Yrityksen toimintaa esitellään kuvagallerian avulla, kuvista löytyy referensseiksi työkohteita ja tehtyjä töitä. Nettisivupakettiin sisällytettiin lisäksi yhteystietolomake, joka helpottaa kyselyiden ja tarjouspyyntöjen tekoa.

Yrityspalvelujärjestelmän nettisivujen päivitys on helppoja ja monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivustoja voidaan laajentaa joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan. Maaset Oy:n nettisivut löytyvät osoitteesta maaset.fi>>
 

Lisätietoja:

Maaset Oy
Pajatie 1, 71800 Siilinjärvi
0400 720 997 / 045 852 6660

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160