Laura Lepistön uudistuneet nettisivut julki

04.12.2012

Kilpauransa päättäneen taitoluistelija Laura Lepistön nettisivu-uudistus on valmistunut ja julkaistu tutussa osoitteessa lauralepisto.fi.

NettiTieto suunnitteli Laura Lepistön nettisivuille uuden vahvasävyisen ulkoasun, joka on ilmeeltään aiempaa modernimpi ja rakenteeltaankin uudistettu. Entiseen tapaan sivuilla on mukana tietoa Laurasta ja yhteistyökumppaneista sekä kalenteri, jossa voi jatkossakin lukea Lauran kuulumisia. Lauralepisto.fi -sivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, joka on helppokäyttöinen ja joustava julkaisujärjestelmä. Monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivuja voi helposti laajentaa tarpeen mukaan.


Lepistö julkaisi lopetuspäätöksensä keväällä 2012. Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän naistaitoluistelijan viimeiseksi kilpailuksi jäivät Torinon MM-kilpailut maaliskuussa 2010, jolloin Lepistö luisteli ensimmäisenä suomalaisena naistaitoluistelijana MM-mitaleille. NettiTiedon sponsoroima Lepistö voitti uransa aikana MM-pronssin lisäksi mm. EM-hopeaa ja EM-kultaa.

Siirry Laura Lepistön nettisivuille>>


Lisätietoja:
NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160