Hieroja Juha Särkelä avasi nettisivut

03.12.2012

Koulutetun hierojan klassisen- ja urheiluhieronnan palvelut löytyvät nyt NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä toteutetuilta nettisivuilta.

Oulussa hierontapalveluja tarjoavan Juha Särkelän nettisivujen tekoon valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän helposti päivitettävissä oleva nettisivupaketti. Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voidaan räätälöidä sopiva paketti yrityksen tarpeiden mukaan. Juha Särkelän sivuilla tuotiin esille koulutetun hierojan palvelut, hinnasto ja yhteystiedot. Sivulle valittiin valmis klassinen ulkoasupohja, jota personoitiin havainnollistavilla kuvilla.

NettiTiedon palveluvalikoimasta löytyy sopivat sivustoratkaisut kaiken kokoisille yrityksille yhden sivun paketeista laajoihin nettipalvelukokonaisuuksiin. Juha Särkelän nettisivut löytyvät osoitteesta koulutettuhieronta.fi>>

 

Lisätietoja:

Koulutettu hieroja Juha Särkelä
Kalevalantie 3, 90570 Oulu
posti(at)aiseng.fi
040 540 2688 / 0400 162 090

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160