Kuopion Kampaamotarvikkeelle nettisivut ja verkkokauppa

30.11.2012

NettiTieto suunnitteli Kuopion Kampaamotarvikkeen uudet nettisivut ja ulkoasun. Tavoitteena oli nostaa erityisesti esille myytävät tuotemerkit ja verkkokauppa.

Kuopion keskustassa toimiva Kauneudenhoitoalan noutotukku Kuopion Kampaamotarvike valitsi nettisivujensa toteuttajaksi NettiTieto Oy:n. Yrityksen sivuille haluttiin moderni ulkoasu jonka räätälöinnistä vastasi NettiTiedon mainostoimisto. Sivustokokonaisuuteen sisällytettiin myös verkkokauppa, joka toistaa nettisivujen ilmettä. Sivustokokonaisuus toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka etuja ovat mm. tehokas hakukoneoptimointi ja helppo päivitettävyys.


www.kuopionkampaamotarvike.fi


Hiuskosmetiikan tunnetuimpia merkkejä myyvän Kuopion Kampaamotarvikkeen noutotukku sijaitsee Kauppakeskus Minnan 3. kerroksessa. Tukkuhinnoin tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta, joka toimii osoitteessa palmikko.fi. Noutotukku ja verkkokauppa tarjoavat tuotteet parturi-kampaajille ja hiusalan opiskelijoille sekä tekniseen käyttöön että jälleenmyyntiin.


Lisätietoja:

Kuopion Kampaamotarvike Ky
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
017 261 1510
posti@kuopionkampaamotarvike.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi