Eerikkala Golf uudisti nettisivunsa

29.11.2012

Eerikkala Golfin laajat nettisivut kutsuvat golfharrastajat pelaamaan Tervoon.  Uusi sivusto räätälöitiin ulkoasua myöten NettiTiedon palveluvalikoimaa hyödyntäen.

Riitniemi Golf Oy:n ylläpitämän Eerikkala Golfin uusi nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivustolle haluttiin paljon golfareita hyödyttävää sisältöä ja toiminallisuutta parantavia ominaisuuksia. Sivustolle räätälöitiin yrityksen ilmeen mukainen ulkoasu ja Yrityspalvelujärjestelmän tuotevalikoimasta otettiin käyttöön myös tapahtumakalenteri, banneripaikat, kuvagalleria ja näyttävä kuvakaruselli.  Sivuilta löytyy tietoa sekä vieraspelaajille että jäsenille ja jäseneksi aikoville: mukana on kattavat tiedot golfkentästä väyläesittelyineen, hinnastot, jäsenlehdet sekä lyhyt esittely myös englanniksi. Tehokkaasti hakukoneoptimoiden sivuston avulla Eerikkala Golf löytyy jatkossa entistä paremmin myös verkossa.


NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Monipuolisten lisäpalveluiden avulla voit laajentaa sivujasi uusilla toiminnallisuuksilla yrityksesi tarpeiden mukaan. Valitse yrityskuvasuunnittelu tai laajenna nettipalveluitasi verkko-kauppaan, laskutusjärjestelmään ja moniin muihin. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi nettipalvelut!

Lisätietoja NettiTiedon nettisivupalveluista saat ottamalla yhteyttä myyntiimme puhelimitse 020 742 1160 tai sähköpostilla myynti(at)nettitieto.fi.


Kiinnostuitko Eerikkala Golfista?
Vieraile kentän nettisivuilla www.eerikkalagolf.fi tai paikan päällä osoitteessa Kirkkotie 44, 72210 Tervo.