Yhdystalon Hammaslääkäreille nettisivut NettiTiedolta

28.11.2012

NettiTiedon asiantuntijat kohtasivat hammashoidon ammattilaiset – tuloksena on Yhdystalon Hammaslääkärit Oy:n uusi nettisivusto.

Yhdystalon Hammaslääkärit Oy:n nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Joustava julkaisualusta mahdollistaa sivujen tarkan räätälöinnin ja helppokäyttöisen sivueditorin avulla asiakas pystyy itse päivittämään sisältöä. Kuusankoskella hammaslääkärin ja suuhygienistin palveluita tarjoavalle yritykselle suunniteltiin sivuston julkaisuvaiheessa räätälöity ulkoasu, joka täydentää yritysilmettä. Jatkossa sivujen toiminnallisuutta voidaan lisätä esimerkiksi ottamalla käyttöön sähköinen varausjärjestelmä.


NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut nettisivustokokonaisuuksista ja mainostoimistopalveluihin. Sivustot suunnitellaan asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti ammattitaidolla ja mukaan liitetään tarvittaessa yrityskuvasuunnittelua, markkinointia ja muita tukipalveluita. Asiakkaan apuna toimii asiantunteva tiimi, jolle projektin onnistunut läpivienti on kunnia-asia.


Lisätietoja:

Yhdystalon Hammaslääkärit Oy
Valtakatu 36, 45700 Kuusankoski
(05) 374 4450
www.yhdystalonhml.net


NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160