Insinööritoimisto AIS-Engineering Oy:lle uudet sivut

26.11.2012

AIS-Engineering Oy:n uusi nettisivusto on julkaistu ja insinööritoimiston palvelut ovat nyt entistä paremmin asiakkaiden saatavilla. NettiTiedon suunnittelema sivusto toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmällä, johon räätälöitiin ulkoasu yrityksen toiveiden mukaan.

Rakennusalan palveluita tarjoavan insinööritoimiston toimeksianto oli selkeä: yrityksen toiminnan tueksi halutaan nettisivusto, joka paitsi tuo yrityksen laajan palveluvalikoiman esille helposti silmäiltävässä muodossa myös lisää yrityksen tunnettuutta ja verkkonäkyvyyttä. Sivujen toteuttajaksi valikoitui NettiTieto, jonka sivustopaketit ovat hakukoneystävällisiä ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. AIS-Engineeringin sivuston sisältö jäsenneltiin kuudelle sivulle, mukaan lisättiin yhteydenottolomake ja graafikon suunnittelema ulkoasu.


www.aiseng.fi


NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset nettipalvelut, joista räätälöidään asiakasyrityksen tarpeisiin parhaiten sopiva sivustokokonaisuus. Sivustoa voidaan laajentaa joustavasti ja toiminnallisuutta parantaa monipuolisten lisäpalveluiden avulla; tuotevalikoimasta löytyy palvelut verkkokaupasta uutiskirje-editoriin ja kieliversioista intranetkokonaisuuksiin. 

 

Lisätietoja:

AIS-Engineering Oy
Satamatie 29, 90850 Martinniemi
posti(at)aiseng.fi
040 540 2688 / 0400 162 090

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160