Tmi PP-Lures avasi verkkokaupan

21.11.2012

Tmi PP-Luresin verkkokaupasta osoitteesta www.pp-lures.fi kalastaja löytää yksilölliset käsintehdyt vaaput ja pilkit sekä erilaiset kalannahkatuotteet helposti ja tilaaminen onnistuu kädenkäänteessä. Ahvenen ja sähjennahkaiset tuotteet on suunniteltu kalastajan parhaiksi kavereiksi. Kokeile jo tänään

Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu niin suurten kuin pienten yritysten käyttöön. Sivuston ulkoasun voi valita joko valmiista ulkoasupohjista, tai se voidaan suunnitella yrityskohtaisesti NettiTiedon Mainostoimistopalveluiden voimin. Yrityspalvelujärjestelmä pitää sisällään laajan valikoiman erilaisia lisämoduuleja. Niiden avulla sivustolle voidaan lisätä vaikkapa verkkokauppa, kuvagalleria, vieraskirja tai kielituen. Lisätiedot

PP-Lures
050 359 1644
myynti(at)pp-lures.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi