Villejä seikkailuja AWA:lta

13.11.2012

Haluatko järjestää ikimuistoisen seikkailun työntekijöillesi, asiakkaillesi tai vaikkapa perheellesi? Suunnista huikeisiin seikkailuihin Wild Events Oy:n nettisivujen www.awa.fi kautta. Nettisivuilla pääset seikkailujen ensimmäisiin pyörteisiin ja löydät helposti myös valmiit ohjelmapaketit.

NettiTiedon mainostoimistopalvelu toteutti yhteistyössä AWA:n kanssa tunnelmaan sopivan ulkoasun sivuille. Sivujen julkaisualustaksi valittiin Yrityspalvelujärjestelmä. Sivujen päivitysominaisuuksissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden helppokäyttöisyyteen.

Kysy mahdollisuuksista ja sivujen toimintamahdollisuuksista lisää myyntitiimiltämme!Lisätiedot

All Wild Adventures
Wild Events Oy

0400 200 115
info(at)awa.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi