Hirsitalot ammattitaidolla

02.11.2012

Karjalan Hirsi Oy on ammattitaitoinen höylä- ja pyöröhirsikehikkojen myynti- ja toimituspalvelua tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita kautta maan. Tutustu yrityksen uusiin näyttäviin nettisivuihin osoitteessa www.karjalanhirsi.fi

Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu monipuolisuutensa ja laajennettavuutensa ansiosta kaiken kokoisille yrityksille ja yhdistyksille. Sivuja päivitetään nettikäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Järjestelmän avulla sivujen päivittäminen on vaivatonta ja tarvittaessa nettipalveluita voidaan kehittää Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisämoduulien avulla. Myös sivumäärää ja niiden ominaisuuksia voi kasvattaa koska tahansa olemalla yhteydessä NettiTietoon. 

Lisätiedot

Karjalan Hirsi Oy
karjalanhirsi(at)karjalanhirsi.fi
0400 298 866

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160