Räätälöintiä Hirtex Oy:lle

19.10.2012

Yritys on erikoistunut korjaus- ja uudisrakentamiseen. Yritys toimii noin 100 km säteellä Heinävedeltä.

Nettisivujen toteutukseen käytettiin Yrityspalvelujärjestelmää. Helppokäyttöisiä sivuja päivitetään sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Sivut suunniteltiin yhteistyössä asiakkaan kanssa ja ulkoasu tehtiin yrityksen toimialaa kuvaavaksi. Räätälöinti mahdollistaa esimerkiksi omien kuvien käytön sivun pohjassa. Omia kuvia voi lisätä helposti myös kuvagallerian kautta. Kuvagalleria on lisämoduuli, jonka saa helposti käyttöönsä olemalla yhteydessä NettiTietoon. 

Lisätietoja

Hirtex Oy

www.hirtex.fi
joni.hirvonen(at)hirtex.fi
0207 659 280

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160