Yrityskuva kerralla kuntoon

17.10.2012

Metalli- ja Rakennustyö Penttilän yrityskuvasuunnittelu aloitettiin logosuunnittelulla. Logo on yrityksen oma merkki, jonka avulla se tunnistetaan. Omaa logoa voi hyödyntää esimerkiksi työvaatteiden painatuksessa tai brodeerauksissa, auto- ja ikkunateippauksissa, yrityslahjoissa, omilla nettisivuilla, käyntikorteissa, lehtimainoksissa… Kaikessa, missä yritys on mukana. Käyntikortti on vaivattomasti mukana kulkeva mainonnan ja myynnin apuväline. Nettisivu puolestaan on paikasta ja ajasta riippumaton mainonnan, viestinnän ja kaupankäynnin väline. Näiden kolmen yhtenäinen visuaalinen ilme on pieni mutta tärkeä osa yrityksen imagoa.

Käy katsomassa Metalli- ja Rakennustyö Penttilän yrityskuvaa osoitteessa www.metallirakennustyopenttila.fi
 


Lisätiedot

Metalli- ja Rakennustyö Penttilä
050 512 3544
info(at)metallirakennustyopenttila.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi