Tervetuloa kukkakauppaan

11.10.2012

Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu niin suurten kuin pienten yritysten käyttöön. Sivuston ulkoasun voi valita joko valmiista ulkoasupohjista, tai se voidaan suunnitella yrityskohtaisesti NettiTiedon Mainostoimistopalveluiden voimin. Koskisen Kukkakauppa ja Jämsän Hautaustoimiston nettisivujen ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja niillä voi melkein tuntea kukkien tuoksun. Tutustu sivuihin osoitteessa www.koskisenkukkakauppa.fi

Yrityspalvelujärjestelmä pitää sisällään laajan valikoiman erilaisia lisäpalveluita. Niiden avulla sivustolle voidaan lisätä vaikkapa verkkokauppa, kuvagalleria, vieraskirja tai kielituen. Lisätiedot

Koskisen Kukkakauppa ja Jämsän Hautaustoimisto
info(at)koskisenkukkakauppa.fi
014 718 280

NettiTieto Oy
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160