Surun kohdatessa Rantasen Hautaustoimisto auttaa käytännön asioissa

03.10.2012

Rantasen Hautaustoimisto ja KukkaMylly on toiminut Porissa jo yli 90-vuoden ajan. Yritys tunnetaan välittömästä, luotettavasta ja ammattitaitoisesta palvelusta.

Nettisivujen toteutukseen yritys valitsi NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän. Helppokäyttöisiä sivuja päivitetään nettikäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Järjestelmän avulla sivujen päivittäminen on vaivatonta ja tarvittaessa nettipalveluita voidaan tulevaisuudessa kehittää Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisilla lisäpalveluilla.

Lisätiedot

Rantasen Hautaustoimisto ja KukkaMylly
02 6332 707
heinonengroup(at)co.inet.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi