Suodenniemen Apteekki nettiin

20.09.2012

Suodenniemen Apteekki paransi palveluitaan ja avasi sivut nettiin. Asiakkaat löytävät nyt esimerkiksi apteekin aukioloajat ja ajankohtaiset tiedotteet helposti apteekin sivuilta www.suodenniemenapteekki.fi

Sivujen ulkoasu suunniteltiin asiakkaan vastaamaan apteekin graafista ilmettä. Yrityspalvelujärjestelmällä sivujen ulkoasu suunnitellaan asiakaskohtaisesti, ja heidän toiveidensa pohjalta. Sivujen suomenkielinen hallintaliittymä pysyy simppelinä ja helppokäyttöisenä, vaikka sivustolla olisikin käytössä lisämoduuleja. Perussivuston lisäksi kun sivuille voidaan lisätä vaikkapa verkkokauppa-, kuvagalleria- tai uutismoduuli. Vaihtoehtoja löytyy. 

Lisätiedot

Suodenniemen sivuapteekki
suodenniemen.apteekki(at)apteekit.net
03 517 113

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160