Rakennuspalvelun ammattilainen löytyy netistä

14.09.2012

NettiTieto tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman palveluita, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman ratkaisun. Kokonaisvaltaisten yrityskuvasuunnittelujen, verkkokauppojen ja varausjärjestelmien lisäksi palveluista voi ottaa käyttöönsä jonkin osan tai osioita.

Nettisivut ovat yksi NettiTiedon suosituimmista palveluista, ja tarjolla on useita eri ratkaisuja aina yhden sivun valmiista paketista laajoihin ja toiminnallisiin sivuihin. Jokaisen yrityksen tarpeiden ja tilan mukaan voidaan valita juuri oikea ratkaisu.

Rakennuspalvelu Vh11 Oy on alansa ammattilainen, kuka toteuttaa haastavimmatkin toiveet. Tutustu yritykseen osoitteessa www.rakennuspalveluvh11.fi . Nettisivujen lisäksi yritykselle suunniteltiin myös logo ja käyntikortit, joten yrityksen yrityskuva on nyt yhtenäinen. 

Lisätiedot

Rakennuspalvelu VH11 Oy
040 835 3189 / 040 148 2555

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi