Erä+ Heinolan verkkokaupassa oleillaan luonnon maisemissa

03.09.2012

Erä+ Heinola tarjoaa verkkokaupassaan laadukkaita erävarusteita. Luodakseen parhaimman palvelun asiakkailleen Erä+ Heinola yhdisti kivijalkaliikkeen ja verkkokaupan Kassaratkaisu-järjestelmällä.

Kassaratkaisu pitää sisällään kaiken, mitä useassa paikassa kauppaa tekevä yritys tarvitsee. Kassakone osaa lukea varastonhallintaa ja verkkokauppaa niin, että se löytää tuoterekisterin ja hintatiedot.

Verkkokaupan pohjalle valittiin NTG Verkkokauppa, joka mahdollistaa mittavan tuoterepertuaarin hallitsemisen ja kauppaamisen helpon käyttöliittymän kautta. Verkkokaupassa on myös haku-kenttä, joka helpottaa laajan tuotevalikoiman selaamista tai tietyn tuotteen etsimistä. 

Lisätiedot

Erä+ Heinola

www.eraheinola.fi
ari.kokkonen@eraheinola.fi
Puh. 044 7022 299

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160