Veikon Ikkunapalvelu Oy valitsi ikkunansa tekijäksi NettiTiedon

02.09.2012

Kotkalainen ikkuna-asennuksiin erikoistunut yritys Veikon Ikkunapalvelu Oy, valitsi oman verkkoikkunan toimittajaksi NettiTiedon ammattilaiset. Paketiksi Veikon Ikkunapalvelu valitsi NettiBusineksen, johon saa tarpeelliset yritystiedot sekä kuvauksen yrityksen toiminnasta. Pakettia on helppo laajentaa lisämoduuleilla jatkossa, mikäli tulee tarvetta esim. uutiskirjeille, kuvagallerialle tai vaikkapa verkkokaupalle. Jotta sivusto näyttää halutulta, otti Veikon Ikkunapalvelu lisukkeeksi sivuilleen yksilöllisen graafikoiden suunnitteleman kirkkaan ulkoasun. Tutustu yrityksen nettisivuihin osoitteessa www.veikonikkunapalvelu.fi

Jotta yrityksen ulkoasun linja pysyy samana myös painettuna, halusi Veikon Ikkunapalvelu Oy NettiTiedon suunnittelemaan yritykselleen logon sekä käyntikortit. Jatkossa on helppo päivittää verkosta löytyvää käyntikorttia hallintaliittymän kautta tai tilata lisää painettuja käyntikortteja kun pohjat on valmiina suunniteltuina. 

Mikäli ikkunasi kaipaavat uudistusta ota yhteyttä Veikon Ikkunapalveluun veikko(at)veikonikkunapalvelu.fi tai soita 050 562 3551.

Ja jos kiinnostuit uusimaan yrityksesi ikkunan verkossa ota yhteyttä NettiTietoon numeroon 020 742 1160!