Lahden lentopallo lupaus Kimmo Volley valitsi pelikumppanikseen NettiTiedon

31.08.2012

Yhdistyksenä toimivan Kimmo Volleyn kotisivut kaipasivat uutta ilmettä, ja Kimmo Volley valitsi Lahdessakin toimivan NettiTiedon laatimaan halutun kokonaisuuden. Koska toiminta jakautuu useaan eri asteeseen, Kimmo Volley valitsi paketiksi NettiBusiness Pro:n, johon on helppo ja selkeä saada jaoteltua kaikki tiedot omiin ryhmiin, omille alasivuilleen. Ja koska on kyse urheilusta, huippu hetket on helppo lisätä sivustolle lisämoduulina saatavaan kuvagalleriaan.

Asiakkaan ohjeiden mukaan sivuston ulkoasusta muodostui urheilullinen ja näyttävä kokonaisuus, jonka laadinnassa oli mukana myös graafisen puolen ammattilaiset NettiTiedolta.  Jotta tulevat tapahtumat ja pelien tulokset on helppo lisätä sivustolle, yrityksellä on käytössä hallintaliittymä, josta saa tiedot päivitettyä ajan tasalle hetkessä. Hallintaliittymän käytössä NettiTieto ei tietenkään jätä asiakasta yksin, vaan järjestää tarvittaessa koulutuksen käyttöön ja avustaa asiakasta myös jatkossa tarpeen mukaan sisällön kanssa. 

Kimmo Volleyn hallituksen jäsenien yhteystiedot löytyy kätevästä www.kimmovolley.fi sivustolta, mikäli kiinnostus lentopallon pelaamiseen iskee.

Katso myös mitä kaikkea NettiTieto voisi tarjota juuri sinulle sivulla www.nettitieto.fi tai kysy tarjousta info(at)nettitieto.fi!