Matka-Make valitsi matkakumppanikseen NettiTiedon tiimin

29.08.2012

Oululaisen linja-autoyrityksen Matka-Make Oy:n uudet kotisivut on nyt julkaistu, ja tekijäksi värikkäille kotisivuilleen Matka-Make valitsi NettiTiedon ammattilaiset. Matka-Make kuljettaa matkustajia tilauksen mukaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti, ja samoin toimii NettiTietokin toteuttaessaan asiakkaiden sivustot niiden toivottuun ulkoasuun. Yritykselle sopivimmaksi muodostui NettiBusiness -paketti, jolla saatiin tarvittavat tiedot jaettua omille sivuilleen. Ja jatkossa lisää tietoa on helppo lisätä sivustolle kätevän kotisivueditorin kautta esimerkiksi aikataulujen muuttuessa.

Koska Matka-Make halusi sivuistaan täysin omanlaiset, lisäsivät he tuotteeseen vielä sivustojen räätälöinnin ammattitaitoisten graafikoiden silmin. Jotta kokonaisuus yrityksen ulkoasulle pysyy yhtenäisenä, Matka-Make tilasi NettiTiedon kautta vielä uuden logon yritykselle sekä nipun käyntikortteja jaettavaksi. 

Tutustu uusiin näyttäviin sivuihin www.matka-make.fi, ja lähde sinäkin mukaan Matka-Maken mukavalle matkalle! Tilaa matkasi numerosta 050-523 3418 tai s-postitse info(at)matka-make.fi.

Mikäli haluat itsellesi näyttävyyttä verkkoon ota yhteyttä NettiTietoon numeroon 020 742 1160 tai pyydä tarjousta info(at)nettitieto.fi!