Henkilöstöpalvelutalo Tokia Oy:n uusi ilme luo luottamusta

28.08.2012

Tokia Oy:n henkilöstöpalvelutalo halusi sivuilleen ammattitaitoiset tekijät ja luotettavan kumppanin ylläpitämään sivustojaan, ja tässä parhaimmaksi vaihtoehdoksi valikoitui NettiTieto.  NettiBusiness Pro:n monipuoliset mahdollisuudet takasivat parhaan mahdollisen näkyvyyden yritykselle ja lisäpalveluiden valikoima auttoi tekemään sivuista juuri sellaiset kuin asiakas haluaa, unohtamatta ammattitaitoisten graafikoiden apua sivuston suunnittelussa. Näyttävää ulkoasua etusivulle tuo lisäpalveluna saatava slideshow, johon yritys voi lisätä halutut sloganit tai pääpiirteet yrityksen toiminnasta.

Tokia Oy:n tavoitteena on tarjota työnantajille, työnhakijoille sekä lisäkoulutusta kaipaaville juuri oikeat palvelut, jotta esim. työnantajan ei tarvitse käyttää kallista aikaa sopivan työntekijän etsimiseen lukuisten työnhakijoiden joukosta. Samalla periaatteella NettiTieto tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada näyttävät kotisivut helposti, jotta yritykselle jää mahdollisimman paljon aikaa yrityksen toiminnan pyörittämiseen ilman että pitää keskittyä kotisivujen tekemiseen alusta lähtien. Hallintaliittymän kautta on yrittäjän helppo käydä jatkossa päivittämässä muuttuvia tietoja tai lisäämässä tapahtumia tai ajankohtaisia uutisia. 

Tutustu sivuun ja katso löytyisikö sinulle ratkaisu työelämän erilaisiin tilanteisiin www.tokia.fi. Voit myös kysyä lisää Tokia Oy:n palveluista soittamalla 050 5645 065 tai lähettämällä viestiä info(at)tokia.fi.

NettiTiedon ratkaisuista yrityksellesi saat tietoa lisää numerosta 020 742 1160 tai info(at)nettitieto.fi