Yhteistyöllä näkyvyyttä Juniori KuPsille

26.08.2012

Usean vuoden NettiTiedon kanssa yhteistyössä ollut Kuopion Palloseuran Junioreiden kannatusyhdistys Ry halusi kotisivuilleen uutta ilmettä, ja näin yhteistyö sivuston kimpussa jatkui. NettiBusiness Pro -paketti on monipuolisuutensa vuoksi paras vaihtoehto toiminnalle, jolla sisältöä riittää useammallekin sivulle ja ulkoasun saa muokattua juuri haluamakseen graafisen tuen avulla. Joukkueelle tunnetun keltaisen värin ympärille muodostui näyttävä kokonaisuus, josta näkee miten hyvin NettiTiedolla on ”pallo hallussa” sivustoja tehdessä.

NettiTiedon monipuolisista lisäpalveluista löytyi sivustolle mm. uutismoduuli, lomakegeneraattori sekä kuvagalleria, jonka avulla parhaat maalipotkut saadaan kaikkien nähtäville. 

Tutustu sivuun www.juniorkups.fi, ja katso mitä kaikkea Juniori KuPS sinulle voisi tarjota harrastuksen tai yhteistyön merkeissä.

Mikäli taas haluat NettiTiedon yhteistyökumppaniksesi, soita 020 742 1160 tai laita viestiä info(at)nettitieto.fi!