Vauhtia elämään

23.08.2012

UrheiluMesta on erikoistunut polkupyörien ja suksien myyntiin ja huoltoon. Se tarjoaa toimivat välineet vauhdikkaaseen menoon vuosien kokemuksella. Vauhtia riittää myös UrheiluMestan uudessa verkkokaupassa, joka löytyy osoitteesta www.urheilumesta.fi

Verkkokaupan ulkoasu luotiin yhteistyössä asiakkaan ja NettiTiedon mainostoimiston kesken. NTG Verkkokauppa on nopea ottaa käyttöön ja se palvelee mitä erilaisimpien tuotteiden myyntiä. Järjestelmää voi helposti laajentaa yrityksen tarpeiden mukaan esimerkiksi varastonhallintajärjestelmällä ja erilaisilla rajapinnoilla. Millaiset sinun yrityksesi verkkokauppatarpeet ovat? Soita NettiTiedon myyntiin 020 742 1160, niin toteutetaan yhdessä juuri sinun tarpeidesi mukainen verkkokauppa.



 

Lisätiedot

UrheiluMesta Oy
040 419 1120
urheilumestaoy@pp1.inet.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
myynti@nettitieto.fi