NettiTieto suunnitteli Euroflow Oy:lle kotisivut

21.08.2012

NettiTieto toteutti  uudenaikaisen,  selkeän ja helppokäyttöisen sivuston ammattitaidolla  yrityspalvelujärjestelmän avulla.  NettiTieto räätälöi,  yksilöllisen  yritykselle sopivan ulkoasun asiakkaan toiveiden mukaan.

Euroflow  Oy  perustettiin  vuonna 1997 Siuntioon,  jossa se toimii edelleen. Maahantuodut tarvikkeet ovat hyvin korkealaatuisia. Tarvikkeita  ovat  mm. hygieeniset  ja aseptiset venttiilit, erilaiset pumput, ruostumattomasta teräksestä valmistetut erilaiset  terästarvikkeet,  täyttö- ja dosing laitteita nesteille ja paksuille tuotteille jne. Yrityksellä on yhteistyökumppaneina  alansa johtajia Euroopassa pääosin Ranskassa. Yhteistyökumppaneiden valintaan vaikuttavat laatu, toimiva myynti, tekninen sekä after-sales-palvelu, hyvä maine ja vakaus sekä tasainen, täydellinen tuotevalikoima.

Lisää tietoa yhteistyökumppaneista ja yrityksestä löytyy Euroflow Oy:n kotisivulta www.euroflow.fiLisätiedot

Euroflow Oy
esteves.juan@euroflow.inet.fi
+358 (0)40 5345 235

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
358 (0)20 742 1160