Anneli Sydänlammin sivut ovat punavalkoiset

10.08.2012

Sydänlammin Imagoforum tarjoaa kauneushoitoja ja erilaisia analyyseja. Hoitola sijaitsee Tampereella. Sivujen yleisilme on vaalea. Tehostevärinä on käytetty punaista. Sivut onkin räätälöity eli tehty asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Sivut on mahdollista räätälöidä myös ilman erityisiä toiveita uudesta ulkoasusta. Ammattitaitoiset graafikot tekevät ensimmäisen vedoksen, jota on mahdollista vielä muokata.

Sivut on kasattu Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Järjestelmän avulla sivujen muokkaus itse on helppoa. Ohjelmointitaitoja ei tarvita, vaan editorin käyttöön riittää perustason tekstinkäsittelytaidot.


Lisätietoja

Anneli Sydänlammi TMI

www.annelisydanlammi.fi
anneli.sydanlammi(at)kolumbus.fi
040 777 6937

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160