Arkkitehtuuritoimisto Jukka Huotari Oy:lle suunniteltiin nettisivut

02.08.2012

Sivut ovat ulkoasultaan selkeät ja tyylikkäät. Ilme on musta-harmaa oranssilla tehostevärillä. Sivujen ulkoasu on räätälöity yrityksen ilmeen ja toimialan mukaiseksi. Sivuille on lisätty lomake yhteydenottoja varten. Arkkitehtuuritoimiston sivuilta löytyy myös kuvagalleria. Siitä voi katsella esimerkkejä tehdyistä töistä.

Arkkitehtuuritoimisto Jukka Huotari Oy toimii Kuopiossa. Toimisto on erikoistunut asiakaslähtöiseen suunnittelupalveluun. Suunniteltavana on ollut pientaloja, uudisrakennuksia, vapaa-ajan asuntoja sekä jo olemassa olevien rakennusten laajennuksia ja peruskorjauksia.
 


Lisätietoja

Arkkitehtuuritoimisto Jukka Huotari Oy

www.jukkahuotari.com
suunnittelu(at)jukkahuotari.com
050 375 1995

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160