LVI ja YPJ

31.07.2012

LVI-Tekniikka  J. Viita Oy toimii pääosin Etelä-Pohjanmaan alueella. Sijaintipaikka on Lapua. Toimialaan kuuluu kaikki LVI-alan työt, maalämpöasennukset ja öljypoltinhuolto.

Sivut on tehty Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Sivuja on helppo päivittää editorilla, jonka käyttö vaatii vain Internet-yhteyden ja perustaidot tekstinkäsittelyssä. LVI-Tekniikka J. Viita Oy:llä on käytössä yhden sivun paketti. Se on hyvä valinta tehokkaaseen tuotteista ja palveluista tiedottamiseen, kun ei ole tarvetta esimerkiksi jaotella sisältöä alasivuille. Sivulle on lisätty lomake yhteydenottoa varten. Tarjolla on valmiita lomakkeita, mutta jos yrityksellä on tarvetta tietynlaiseen lomakkeeseen, onnistuu sellaisen luominen lomakegeneraattorin avulla. Generaattori on lisämoduuli, jonka hankkiminen käy helposti ottamalla yhteyttä NettiTietoon. NettiTiedossa suunniteltiin asiakkaalle myös käyntikortit.



 

Lisätietoja

LVI- Tekniikka J. Viita Oy

www.lvitekniikkaviita.fi
info(at)lvitekniikkaviita.fi
0400 661 185

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160