Hyvinvointia rentoutumalla

26.07.2012

Erä-Atlas keskittyy toiminnassaan ihmisten hyvinvointiin ja rentoutumiseen.  Yritys tarjoaa elämyksiä ja monipuolisia ohjelmapalveluita pienryhmille luonnossa.  Yrityksen toimenkuvaan kuuluvat myös klassinen- ja urheiluhieronta.

Elämys- ja ohjelmapalvelut järjestetään ensisijaisesti pääkaupunkiseudun luontokohteet mm. Nuuksion kansallispuisto, mutta tarvittaessa myös muutkin luontoalueet.  Erä-Atlas tarjoaa virkistys- ja seikkailupäiville ohjelmaa mm.  melonnan, kalliolaskeutumisen ja eräruokailun merkeissä.

Erä-Atlaksen Janne Sillanpää on kouluttautunut Erä- ja Luonto-oppaaksi sekä Koulutetuksi hierojaksi.

Koe elämyksiä osoitteessa: www.era-atlas.fi
 


Lisätietoja

Erä-Atlas
040 534 2155
janne(at)era-atlas.fi

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160